Mitä palveluita tarjoamme?

Mellakka Advisor on yritysjohdon sparraaja viestinnässä, vaikuttajaviestinnässä, vastuullisuudessa, diversiteetissä, kaupallistamisessa, myynnissä ja markkinoinnissa. Mellakka Advisorin kuiskaajat toimivat tiiviissä yhteistyössä yritysjohdon kanssa: kuuntelevat, avaavat silmiä ja antavat uusia näkökulmia sekä auttavat kiperissä kysymyksissä. 


Palveluvalikkoon kuuluvat yritysjohdon sparrauksen lisäksi muun muassa erilaiset valmennukset, workshopit, luennot, seminaarit ja asiantuntijatapahtumat. Räätälöimme sopivat palvelut aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Yritysjohdon sparraus

Mellakka Advisorin kuiskaajat toimivat yritysjohdon sparraajana muun muassa viestintään, markkinointiin, kaupallistamiseen, diversiteettiin, pitchaukseen ja vastuullisuuteen liittyen. Kuiskaajat auttavat ja sparraavat kiperien ajankohtaisten aiheiden kanssa projektiluontoisesti tai toimivat jatkuvana tukena yritysjohdolle. 

Valmennukset ja workshopit

Mellakka Advisorin valmennukset ja workshopit antavat uusia näkökulmia ja haastavat yrityksiä kehittämään toimintatapojaan esimerkiksi vastuullisuuden, kriisiviestinnän ja yrityskulttuurin osalta. Mediavalmennus, pitchausvalmennus, diversiteettivalmennus, kirjoittajavalmennus ja kriisiviestinnän valmennus ovat muutamia esimerkkejä Mellakka Advisorin monipuolisesta tarjonnasta. Kuiskaajat suunnittelevat valmennukset aina asiakaskohtaisesti ja yrityksen tavoitteet mielessä pitäen.

Seminaarit ja asiantuntijatapahtumat

Kuiskaajat tuovat seminaareihin ja asiantuntijatapahtumiin ajankohtaisia näkökulmia ja puheenaiheita. Mellakka Advisor räätälöi asiantuntijatapahtumien puhujavieraat ja -sisällöt. 

Luennot ja puhujakeikat

Mellakka Advisorin kuiskaajat ovat oman alansa rautaisia asiantuntijoita, jotka haluavat tarjota ihmisille ja yrityksille uusia näkökulmia.

Viestinnän sisällöt

Kuiskaajien kynästä luonnistuvat erilaiset viestinnän sisällöt aina puheista strategioihin, pitchaukseen ja viestinnän kiteytyksiin. Mellakka Advisor on erikoistunut b2b-viestintään ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin.