Mikä on Mellakka Advisor?

Mellakka Advisor yhdistää viestinnän ja omien alojensa huippuosaajat yritysjohdon strategiseksi konsultoinniksi. Olemme ketterä, luova ja tehokas konsulttitoimisto. Yhdessä Mellakka Helsingin, Mellakka Managementin ja Mellakka Eventsin kanssa olemme osa N2-konsernia. Konserniyhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia markkinointiviestinnän palveluita.

Mitä varten olette olemassa?

Auttaaksemme asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa viestinnän avulla, ratkaistaksemme asiakkaan ongelmia ja muuttaaksemme asiakkaan haasteet kaupallisiksi mahdollisuuksiksi. Koska kaikki mitä yritys tekee, on viestintää, viestintää kannattaa tehdä parhaiden osaajien kanssa.

Mikä tekee Mellakka Advisorista erityisen?

Erityisiä ovat verkostomme kuiskaajat. Tarjoamme muuttuvassa maailmassa asiakkaillemme Suomen parhaan viestintätoimiston osaamisen yhdistettynä eri alojen asiantuntijoiden näkemykseen ja analyyttiseen lähestymistapaan.

Mitä palveluita Mellakka Advisorilla on?

Palveluvalikkoomme kuuluvat yritysjohdon sparrauksen lisäksi muun muassa erilaiset valmennukset, workshopit, luennot, seminaarit ja asiantuntijatapahtumat sekä paneelikeskusteluiden moderoinnit ja muut puhekeikat. Räätälöimme sopivat palvelut aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.